Veilige kilometers
Veilige kilometers

Over autobedrijf Citonda in Delfgauw

Ons autobedrijf in Delfgauw, nabij Pijnacker en Delft, is een echt familiebedrijf, maar ook nog een onvervalste dorpsgarage. Bij ons draagt u als klant de kroon en wij doen ons uiterste best u dan ook op handen te dragen.

Al meer dan 40 jaar de Citroënspecialist in Delft en omstreken

Citonda is al sinds 1972 de Citroënspecialist in regio Delft, maar we repareren, verkopen en onderhouden ook diverse andere merken.

Ons personeel is vakkundig en goed opgeleid en volgt regelmatig bijscholingscursussen om mee te gaan met de nieuwe ontwikkelingen in de autobranche. Zo kunnen wij altijd al uw problemen met uw auto oplossen.
 

Citroënspecialist

Persoonlijk

Ons personeel kent vrijwel iedere klant bij naam. U mag bij ons ook nog een kijkje komen nemen in de werkplaats of een van onze monteurs aanspreken. Bij veel bedrijven is dit inmiddels verboden, maar bij ons moet u alles kunnen vragen. Onze monteurs laten het werk dan ook even voor wat het is om uw vraag te kunnen beantwoorden.

Citonda is niet alleen goed voor haar klanten, maar ook voor haar medewerkers. Niet voor niets zijn er medewerkers die al meer dan 25 jaar bij ons in dienst zijn.

 

Ons autobedrijf is een officieel apk-keuringsstation en daarbij ook officieel BOVAG-lid.