Veilige kilometers
Veilige kilometers

Referenties van autobedrijf Citonda in Delfgauw

Onze klanten vertellen u graag zelf wat zij van onze service en de kwaliteit van ons werk vinden. Lees hier de reviews, zo weet u wat u van ons kunt verwachten. Hebben wij u ook geholpen aan een nieuwe auto of met een keuring, onderhoud of schadeherstel? Laat dan zelf een berichtje achter wat u ervan vond. Dat stellen we erg op prijs.

Lees de ervaringen van onze klanten

Vul hier uw reactie in

7 reactie(s)

Rescensies

2017.11.14 Auteur Jaap en Tien van Wijk
Wij hebben een aantal maanden geleden een nieuwe Peugeot 5008 gekocht bij Citonda en deze is zaterdag 11 november afgeleverd! Het ging niet zonder slag of stoot en het is te danken aan het vele werk van Robert en Wilma van Citonda dat we uiteindelijk toch met de zelfde auto die wij hadden uitgezocht konden gaan rijden! Ik denk dat de kracht van Garage bedrijf Citonda ligt in de geweldige service die hun leveren. Je bent daar geen nummer, maar gewoon een klant!
2017.06.14 Auteur Tinus olsthoorn
Tevreden geholpen en netjes behandeld.
En een Goede klantenservice!
2016.10.12 Auteur Ed de Jong
In februari heb ik een C5 gekocht bij Citonda. Na enkele maanden bleek er een probleem met de brandstofpomp. Dit werd keurig onder garantie opgelost, en omdat ik een 80 kilometer verderop woon kreeg ik een keurige vervangende auto mee. Gratis.....kom daar nog maar eens om bij andere garages. Een week voordat de garantie afliep bleek er nog een probleempje met een onderdeel en ook dat werd vervangen onder garantie. Vervolgens op vakantie gegaan met de auto en probleemloos 4500 kilometer gereden. Dat je dan Robert en Wilma nog tegenkomt op een rotonde in Pisa.......bizar toeval. Na terugkomst van de reis kreeg ik toch weer een probleem met de brandstofpomp. Hoewel buiten garantie werd ook dit zonder morren opgelost, kreeg ik weer een auto mee en kon ik mijn eigen auto buiten sluitingstijd toch weer omruilen. zoveel service kun je alleen nog verwachten bij een familiebedrijf waar de mensen zich niet alleen inzetten om het bedrijf goed te runnen, maar vooral om de klanten tevreden te stellen.
Ik ben verschrikkelijk tevreden over de service en klantgerichte werkwijze van, niet alleen Robert en Jolanda en hun zoon maar, alle medewerkers van Citonda. Ik kom er graag.
2016.08.03 Auteur Ton Teunissen
Voor het eerst heb ik met een gerust hart een occasion gekocht, een Citroen C5. Ik wil vooral benadruken dat de oprechte vriendelijkheid, het vakmanschap, service en betrouwbaarheid hier vooraan staan ! Zelfs de dame die de administratie regeld heeft byzonder veel kennis over de Ciroen,s. De auto ondanks op leeftijd is een plaatje en rijdt geweldig ! Zeker weten dat ik ondanks dat ik helemaal uit Nijmegen moest komen hier vaker zal komen. Het 1,5 uur rijden is zo zeker de moeite waard, want je weet wat je hier koopt met een gerust hart!! Mijn oprechte dank aan de Fam Hekkema vanuit het Oosten des lands! ga zo door mensen !! afz Ton & Thea Teunissen uit Nijmegen !
2015.12.08 Auteur Arian van Zuijlen
Ik heb 2 weken gelden een Xsara Picasso gekocht en ben meer dan tevreden. Wat een vriendelijke mensen, die nog echt voor je klaarstaan. Ze denken met je mee, komen met een oplossing, je voelt je echt welkom. Hier ben je geen nummer, zoals bij de meeste grotere garages. Je bent hier klant en dat merk je aan alles. Bedankt Citonda.
2015.10.09 Auteur Edzard de Vries
Betrouwbare garage die goede adviezen geeft en zijn afspraken nakomt. Ik ben al zo' 20 jaar klant.

Edzard de Vries, Delft
2015.09.11 Auteur Eus Wijnhoven
Een garage waar men meedenkt met je, waar men ook voor youngtimers de juiste onderdelen heeft en indien mogelijk een goedkoper tweedehands alternatief biedt. Zeer goede service, prettige mensen en vanzelfsprekend kennis van zaken. Ik kom er nu ruim vijftien jaar naar volle tevredenheid en laat er zelfs mijn leasewagen onderhouden (ook tot volle tevredenheid van Arval).

Ons autobedrijf is een officieel apk-keuringsstation en daarbij ook officieel BOVAG-lid.