Onze klanten over Garagebedrijf Citonda in Delfgauw

Tal van klanten gingen u voor en vertrouwden hun auto aan ons toe. Hier leest u wat zij van onze service en kwaliteit van werk vonden. Zo weet u van tevoren wat u van ons kunt verwachten. Hebben wij u ook geholpen bij de aanschaf van een nieuwe auto of met een keuring, onderhoud of schadeherstel? Vertel zelf in een berichtje wat u van de service van Garagebedrijf Citonda vond. Dat stellen we erg op prijs!

Referenties

Stuur hier uw reactie
8 reactie(s)

Recensies

2019.07.12 Jessica van der Tuin
Vorige week heb ik mijn Toyota Aygo gekocht bij Citonda. Bij Citonda krijg je alle de tijd om rond te kijken en nemen ze echt de tijd voor je. Je voelt je welkom en er is niets geforceerd. De auto kon ik gelukkig de volgende dag al ophalen! Robert gaf aan dat hij de auto nog zou nalopen, maar tot mijn positieve verbazing waren nog extra dingetjes gemaakt/vervangen! Zo kreeg ik nieuwe automatten en werd een klein gaatje netjes gedicht! De auto werd tiptop aan mij overhandigd. Ook andere medewerkers zijn erg vriendelijk (aanbieden van wat drinken / feliciteren met de aankoop). Al het papierwerk werd door Wilma met veel zorg besproken en overgedragen. Ik ben zo blij met de service van Robert en Wilma! Ik zou Citonda zeker aanraden!

Groet,
Jessica van der Tuin

2018.06.10 Auteur Charles Galiart
Zaterdag mijn "nieuwe" "oude" Citroën gaan kopen bij Citonda en ik raakte steeds meer onder de indruk, heel gemoedelijke, gastvrije ontvangst, bijna Brabants..... De auto was netjes voorbereid en rijklaar gemaakt, dit zijn geen "dozenschuivers" maar hier was zeer duidelijk aandacht aan besteed en dat voor een auto uit 2005! Samenvattend dus: prima autobedrijf met goede gemotiveerde medewerkers, een nette garage en een uitstekende service richting de klant.

2017.11.14 Auteur Jaap en Tien van Wijk
Wij hebben een aantal maanden geleden een nieuwe Peugeot 5008 gekocht bij Citonda en deze is zaterdag 11 november afgeleverd! Het ging niet zonder slag of stoot en het is te danken aan het vele werk van Robert en Wilma van Citonda dat we uiteindelijk toch met de zelfde auto die wij hadden uitgezocht konden gaan rijden! Ik denk dat de kracht van Garage bedrijf Citonda ligt in de geweldige service die hun leveren. Je bent daar geen nummer, maar gewoon een klant!

2017.06.14 Auteur Tinus olsthoorn
Tevreden geholpen en netjes behandeld.
En een Goede klantenservice!

2016.10.12 Auteur Ed de Jong
In februari heb ik een C5 gekocht bij Citonda. Na enkele maanden bleek er een probleem met de brandstofpomp. Dit werd keurig onder garantie opgelost, en omdat ik een 80 kilometer verderop woon kreeg ik een keurige vervangende auto mee. Gratis.....kom daar nog maar eens om bij andere garages. Een week voordat de garantie afliep bleek er nog een probleempje met een onderdeel en ook dat werd vervangen onder garantie. Vervolgens op vakantie gegaan met de auto en probleemloos 4500 kilometer gereden. Dat je dan Robert en Wilma nog tegenkomt op een rotonde in Pisa.......bizar toeval. Na terugkomst van de reis kreeg ik toch weer een probleem met de brandstofpomp. Hoewel buiten garantie werd ook dit zonder morren opgelost, kreeg ik weer een auto mee en kon ik mijn eigen auto buiten sluitingstijd toch weer omruilen. zoveel service kun je alleen nog verwachten bij een familiebedrijf waar de mensen zich niet alleen inzetten om het bedrijf goed te runnen, maar vooral om de klanten tevreden te stellen.
Ik ben verschrikkelijk tevreden over de service en klantgerichte werkwijze van, niet alleen Robert en Jolanda en hun zoon maar, alle medewerkers van Citonda. Ik kom er graag.

2016.08.03 Auteur Ton Teunissen
Voor het eerst heb ik met een gerust hart een occasion gekocht, een Citroen C5. Ik wil vooral benadruken dat de oprechte vriendelijkheid, het vakmanschap, service en betrouwbaarheid hier vooraan staan ! Zelfs de dame die de administratie regeld heeft byzonder veel kennis over de Ciroen,s. De auto ondanks op leeftijd is een plaatje en rijdt geweldig ! Zeker weten dat ik ondanks dat ik helemaal uit Nijmegen moest komen hier vaker zal komen. Het 1,5 uur rijden is zo zeker de moeite waard, want je weet wat je hier koopt met een gerust hart!! Mijn oprechte dank aan de Fam Hekkema vanuit het Oosten des lands! ga zo door mensen !! afz Ton & Thea Teunissen uit Nijmegen !

2015.12.08 Auteur Arian van Zuijlen
Ik heb 2 weken gelden een Xsara Picasso gekocht en ben meer dan tevreden. Wat een vriendelijke mensen, die nog echt voor je klaarstaan. Ze denken met je mee, komen met een oplossing, je voelt je echt welkom. Hier ben je geen nummer, zoals bij de meeste grotere garages. Je bent hier klant en dat merk je aan alles. Bedankt Citonda.

2015.10.09 Auteur Edzard de Vries
Betrouwbare garage die goede adviezen geeft en zijn afspraken nakomt. Ik ben al zo' 20 jaar klant.

Edzard de Vries, Delft

2015.09.11 Auteur Eus Wijnhoven
Een garage waar men meedenkt met je, waar men ook voor youngtimers de juiste onderdelen heeft en indien mogelijk een goedkoper tweedehands alternatief biedt. Zeer goede service, prettige mensen en vanzelfsprekend kennis van zaken. Ik kom er nu ruim vijftien jaar naar volle tevredenheid en laat er zelfs mijn leasewagen onderhouden (ook tot volle tevredenheid van Arval).

Nogmaals bedankt voor alle goede zorg!

Garagebedrijf Citonda
Noordeindseweg 1 
2645 AK Delfgauw

KvK 27215813

BOVAG

Typ tekst hier

015 - 261 23 91

mail@citonda.nl

RDW erkend

Onze openingstijden

Maandag 08:00 - 18:00

Dinsdag 08:00 - 18:00

Woensdag 08:00 - 18:00

Donderdag 08:00 - 18:00

Vrijdag 08:00 - 18:00

Zaterdag 10:00 - 16:00

Zondag Gesloten

Openingstijden werkplaats

Maandag 08:30 - 17:00

Dinsdag 08:30 - 17:00

Woensdag 08:30 - 17:00

Donderdag 08:30 - 17:00

Vrijdag 08:30 - 17:00

Zaterdag Gesloten

Zondag Gesloten